Op deze afdeling een overzicht van cursussen die door onze zakenpartners gegeven worden. Er zijn opleidingen en cursussen gelinkt aan producten, behandelmethodes, levensstijl en vitaliteit.
Hieronder opleidingen en cursussen die jaarlijks doorlopen. Bezoek de websites voor de data......

Mckenzie logoMcKenzie Instituut Benelux (MIB)       
Het MIB is het opleidingsinstituut voor de Benelux van de McKenzie methode (ofwel Mechanische Diagnose en Therapie, MDT volgens McKenzie).
MDT volgens McKenzie is een behandelingssysteem voor patiënten met rug- en nekklachten. De methode is erop gericht op het zo snelmogelijk verhelpen van de bestaande klachten en om ervoor te zorgen dat de klachten op korte en lange termijn wegblijven. De McKenzie methode is momenteel wereldwijd de meest onderzochte en best gedocumenteerde behandelmethode voor rug- en nekklachten. De inzichten worden in alle internationale richtlijnen voor manuele- en oefentherapie gebruikt.

Klik hier voor meer informatie omtrent de opleidingen en cursussen

dynamictape


Dynamic Tape
De nieuwe generatie tape voor therapie en (professionele) sport!
De Biomechanische Tape, ontwikkeld door een Australische fysiotherapeut, heeft in korte tijd een sterke positie in de markt veroverd.  De nieuwe generatie tape, is speciaal ontwikkeld voor gebruik in fitness, (professionele) sport en fysiotherapie. Dynamic Tape is ontworpen om de volledige range of motion toe te laten en tegelijkertijd goede ondersteuning te geven daar waar nodig en niet de range of motion te beperken zoals andere tapes.

Klik hier voor meer informatie omtrent opleidingen Dynamic Tape

curetape


Kinesiotape
Bij Kinesiotape methode wordt gebruik gemaakt van een speciale, elastische tape voor de behandeling van spierblessures en lymfoedeem. Zowel de artsen als de sportwereld ontdekten al snel de voordelen van deze tape methode. De methode en de tape zijn 24 uur per dag effectief en de therapeutische constructie kan meerdere dagen worden gedragen zonder dat er huidirritatie ontstaat. De tape wordt door lichaamswarmte geactiveerd en laat geen residu achter na verwijdering. De bandages rekken in de lengte en de breedte en volgen elke beweging zonder te gaan knellen of verschuiven. De persoon kan vrij bewegen terwijl de tape zorgt voor ondersteuning en stabiliteit.

Klik hier voor meer informatie omtrent de KinesioTape opleidingen

 

chivo opleidingen Chivo

Chivo is het kennisinstituut vitaliteit & leefstijl. Hier verzamelen we wetenschappelijke literatuur over leefstijl interventies, die de vitaliteit van gezonde en van zieke mensen, kunnen verhogen. Dit vertalen we naar behapbare informatie en praktische richtlijnen voor (aspirant) professionals. Volg daarom onze best-evidence zoektocht naar vitaliteit!


Klik hier voor meer informatie omtrent de opleidingen en cursussen

 

 Virtuagym Online Fitness & Fysiotherapie Software.

 Virtuagym Online Fitness & Fysiotherapie Software.                                                  

 Alles wat je nodig hebt voor coaching & apps en ledenadministratie

Trainingsschema's, Voedingsplannen, Mobiele Apps, Club Community, Roosters, Uitdagingen & Beloningen, Online Coaching, Revalidatie, Lidmaatschappen, Afpsraakmanagment, Facturatie, Statistieken, Rittenkaarten, Online betalingen, Kassa-systeem, Toegangscontrole.

Vraag gratis demo's aan op: www.virtuagym.com
  • Recente zoekopdrachten
  • tunturi+88
  • DHT250 UPi3
  • airbike2
  • Smith3