Affiliate inschrijfformulier

Wat is Affiliate?

Affliate programma De Fitwebwinkel biedt online publishers (affiliates) de mogelijkheid om advertentie inkomsten te genereren en te optimaliseren. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een site en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Als u denkt dat uw bezoekers passen bij de doelgroep van de Fitwebwinkel kunt u in een keer uw assortiment verbreden en nog meer service verlenen aan uw bezoekers, maar daar ook nog een prima commissie voor krijgen. Bovendien, het kost u helemaal niets, deelname is kosteloos!

Over de Fitwebwinkel

De Fitwebwinkel is een online webshop met producten om fit en gezond te blijven. Het is een onderdeel van Bodybow Healthcare BV, een bedrijf wat reeds 22 jaar actief is als leverancier van producten voor fysiotherapie. Dat betekent dat de kennis van de producten voldoende aanwezig is en dat het assortiment van hoge kwaliteit en functioneel in gebruik is. De service en garantie staan zeer goed bekend in de paramedische branche.

Inkomsten

Afhankelijk van uw website en prestatie kunt u als affiliate een vergoeding krijgen voor transacties (lead/sale) d.m.v. een een vaste commissie van 10%. Software De Fitwebwinkel biedt affiliates via haar geavanceerde software realtime inzicht in de plaatsgevonden transacties en verdiensten. Met behulp van uitgebreide en duidelijke statistieken kunnen advertentie-campagnes gemonitord en geoptimaliseerd worden. De links zijn heel eenvoudig op uw website te plaatsen

Voordelen voor u als Affiliate Partner

 1. Omzetverhoging door commisie op elke order via uw website
 2. Direct toegang tot een breder assortiment
 3. Optimale service aan uw bezoekers
 4. Overzichtelijke en uitgebreide statistieken en rapportages
 5. Tijdige en betrouwbare betalingen
 6. De meest geavanceerde tracking software
 7. Eenvoudige implementatie

Als ook u het maximale aan inkomsten en rendement uit uw webbezoekers wilt halen, wacht dan niet langer om affiliatepartner van de Fitwebwinkel te worden, en meldt u zich vandaag nog aan als affiliate, via het inschrijfformulier. Uw aanvraag zal dan zo spoedig mogelijk behandeld worden.

 • Recente zoekopdrachten
 • Barbell1
 • Tunturi cardio fit B15254
 • Crosstrainer c68
 • Trampoline1