PowerPlate informatie

Powerplate

De Powerplate trilplaat produceert vibraties waardoor energie vanaf de plaat naar het lichaam wordt gestuurd. Door de werking van het apparaat, trekken de spieren zich automatisch 30 tot 50 keer per seconde samen. Wanneer je oefeningen op dit toestel uitvoert, merk je hoe je lichaam zich aan de vibraties aanpast.

Door te trainen, put je het lichaam uit. Als je daarna je lichaam de kans geeft om te recupereren, herstelt het lichaam zich. Bij regelmatig gebruik pas het lichaam zich hierop aan. Vergeleken met andere soorten training, biedt de Powerplate betere resultaten in een korter tijdsbestek.

Iedere oefening op de Powerplate, duurt maar 30 of 60 seconden. Daarnaast is 3 tot 4 keer per week gedurende 10 tot 15 minuten oefenen op de Powerplate voldoende om alle voordelen van de training te ervaren.

Powerplate kopen

Powerplate

Voordelen van trainen op een Powerplate

De voordelen van deze training is buitengewoon: door de positieve resultaten worden dergelijke toestellen niet alleen gebruikt in de sport wereld, maar ook ingezet in de medische, therapeutische of rehabilitatiecentra. Dit apparaat kan de algemene gezondheid van iedereen aanzienlijk verbeteren, ongeacht de leeftijd, fysieke of medische toestand.

1.verbetering van de spierkracht en uithouding
2.grotere flexibiliteit en bewegingsbereik van het lichaam
3.verbetering van de bloedsomloop
4.verhoogde afscheiding van belangrijke hormonen zoals HGH, IGF-1 en testosteron
5.verbetering van de beenderen en botdichtheid
6.sneller herstel van een blessure
7.verbetering van de snelheid en coördinatie van het lichaam
8.sneller gewichtsverlies en zorgt voor een strakkere huid

Mensen die nooit aan sport doen en weinig tijd hebben, kunnen overwegen om dergelijk toestel te kopen. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren en er wordt zeer snel resultaat geboekt.

>>>>>Powerplate kopen of zakelijk leasen? Klik hier!<<<<<

Waarschijnlijk is de Powerplate het beste fitnesstoestel op de markt, maar is het vanwege het hoge prijskaartje niet voor iedereen weggelegd. PowerplateAls je serieus met je lichaam bezig bent en je wil echt een goed product: de Powerplate is een echte aanrader.

De verschillende modellen:
Thuismodel My3
Thuismodel My5
Topmodel voor thuis My7
Zakelijk Pro5
Zakelijk Pro5 Air