Homefitness 4 You, vakspecialist op het gebied van fitnessapparatuur voor de thuisgebruiker

Groeiende markt
Uit onderzoek is gebleken dat de markt voor fitnessapparatuur voor thuisgebruik een groeiende markt is. Veel mensen hebben geen tijd meer om naar de sportschool te gaan of sporten liever thuis in hun vertrouwde omgeving en wanneer het hen uitkomt. In navolging van ontwikkelingen in Amerika en Duitsland, waarbij het thuisfitness zich al in een vergevorderd stadium bevindt, richt Homefitness 4 You zich op dit marktsegment. Robert: “De verwachting is dat ook in Nederland steeds meer mensen thuis gaan sporten. Daarnaast is er de laatste jaren een ontwikkeling gaande dat mensen meer geld uitgeven aan gezondheidsgerelateerde producten. Het belang van bewegen wordt steeds meer onderkend in de maatschappij. Ons productaanbod sluit goed aan bij deze ontwikkelingen".

Kwaliteitsmerken
Homefitness 4 You verkoopt een aantal kwaliteitsmerken zoals Powerplate, Bremshey en Tunturi. Deze laatste is een exclusief merk waarbij hoge eisen gesteld worden aan de dealers. Het materiaalgebruik is een onderscheidende factor bij deze producten, ook wordt er veel aandacht besteed aan interactieve programma's die het thuis sporten leuker maken. Bijvoorbeeld een trainer met beeldscherm en muziekweergave. Het merk Bremshey vertegenwoordigt tevens kwaliteitsapparatuur, maar onderscheid zich door de prijs. In diverse prijsklassen is er kwaliteitsapparatuur verkrijgbaar.

Advies op maat
In de showroom bestaat de mogelijkheid om fitnessapparatuur te bekijken en uit te proberen. Er staan diverse hometrainers, crosstrainers en loopbanden opgesteld. “Training is voor iedereen anders. De één wil afvallen, de ander wil conditie opbouwen. Daarom is het belangrijk dat klanten een persoonlijk advies krijgen, passend bij de doelstelling waarvoor men wil gaan sporten", aldus Robert. Er wordt dan ook veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding en maatwerk. Robert:" Naast een deskundig advies kan er een persoonlijk trainingsprogramma aangeboden worden, eventueel in combinatie met een voedingsadvies". Ook service is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Zo wordt de apparatuur bij klanten in de regio gratis geïnstalleerd en is er een goede garantieregeling op de apparatuur van toepassing.
Totaalpakket
Naast het uitgebreide aanbod in fitnessapparatuur kunt u bij Homefitness 4 You ook terecht voor yoga- en pilates artikelen. Op deze manier is het mogelijk een totaalpakket te leveren aan de klant, zodat er een optimaal resultaat bereikt kan worden.

'Sterk in het leveren van kwaliteit en maatwerk'