Flow Fitness

Flow Fitness is van oorsprong een Nederlands bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van fitness apparaten voor thuis gebruik. Flow Fitness staat voor kwaliteit, design, betrouwbaarheid en innovatie. Met in het assortiment: Hometrainers, crosstrainers, loopbanden en roeitrainers is het een merk met alle mogelijkheden.

Bovenstaande omschrijving van het 'Flow'-gevoel door de Amerikaan Csikszentmihalyi leidde uiteindelijk tot de naam Flow Fitness. Het beschrijft het gevoel dat tijdens de training optreedt wanneer je helemaal opgaat in de activiteit zodat de inspanning aan je voorbijgaat alsof het niets is. Flow Fitness probeerd fitnessapparaten te ontwikkelen die het mogelijk maken dit "Flow" gevoel te ervaren.

Oprichters van Flow FitnessFlow fitness oprichters

Het bedrijf is opgericht door twee industrieel ontwerpers: Koen de Jong en Gerben van Kalsbeek. Met een grote passie voor sport en design ontwikkelen zij innovatieve fitnessapparaten. De producten van Flow Fitness zijn daarom niet alleen functioneel, ze zijn technisch ook zeer hoogwaardig. En tevens voorzien van een eigentijds design.

Service Flow Fitness

Door uitvoerig te testen op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de fitnessapparaten van Flow Fitness betrouwbaar en sluiten ze nauw aan op de wensen van de huidige consument. Door de jarenlange ervaring van ontwikkelen en produceren van fitnessapparaten is Flow Fitness in staat om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Toch bestaat de kans dat een product defect gaat. In dat geval zal Flow Fitness op persoonlijke en doeltreffende wijze de gebruiker voorzien van service om het defect te verhelpen. Het serviceteam van Flow Fitness bestaat uit technisch geschoolde servicemonteurs met een uitgebreide kennis van de producten. Zij doorkruizen de hele Benelux en kunnen het onderhoud bij u thuis uitvoeren. Om storingen te voorkomen is het belangrijk dat het product volgens de richtlijnen wordt gebruikt en dat het zorgvuldig wordt onderhouden. Lees daarvoor aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg de onderhoudsinstructies op.

Garantievoorwaarden Flow Fitness

Flow Fitness verleent op haar producten een garantie van twee jaar te rekenen vanaf de datum van aankoop. Als bewijs hiervoor geldt de aankoopfactuur en de ingevulde en opgestuurde garantiekaart. Binnen de garantietermijn zal Flow Fitness alle gebreken, die het gevolg zijn van materiaal- en/of productiefouten, naar eigen inzicht repareren of vervangen.

Ga direct naar onze webshop:
Flow Fitness hometrainers
Flow Fitness crosstrainers
Flow Fitness loopbanden