Bremshey sport fitnessapparatuur

Bremshey sport is al vele jaren een Duits erkend merk op de fitnessmarkt dat er bovenuit steekt. Met fitness apparaten en accessoires als geen één andere fabrikant. Het basisprincipe van recreatiesport: fitness moet leuk zijn! Bij Bremshey sport is daarom het advies; Ga erop zitten en werk op een leuke manier aan uw conditie voor het leven. Fit for life! Het van oorspong in Duitsland opgerichte bedrijf BremsheyBremshey Fitnessapparatuur kent een rijke historie van meer dan 40 jaar. De “degelijkheid" is nog altijd terug te vinden in de Bremshey Sport fitness producten. Het merk Bremshey Sport staat voor functionaliteit, eenvoudig te gebruiken techniek en programma's en uiteraard degelijke materialen. Voor Bremshey Sport fitness apparaten heb je dus geen technische kennis of fitness ervaring nodig.

De ontwerpers van de fitnessapparatuur hanteren slechts één gouden regel, namelijk het ontwikkelen van eenvoudig te gebruiken en bedienen fitnessapparatuur. De vele ingewikkelde extra's die bij andere merken in zijn gebouwd drijven vaak alleen de prijs op. Wat heb je aan die vele programma's als je er maar enkele wilt gebruiken? Waarom ingewikkeld doen als het ook makkelijk kan. Met een Bremshey Sport fitness apparaat kun je eigenlijk direct aan de slag. Wij wensen u veel plezier met uw Bremshey fitness apparaat!

Bremshey fitnessapparatuur bij de specialist.

Bremshey Sport is eigendom van het internationale Accell Fitness welke wereldwijd toonaangevend is op het gebied van fitnessapparatuur. Dit betekent, dat een goede service en uitstekende garantie gewaarborgd zijn. Bremshey Sport kun je alleen aanschaffen bij de erkende Bremshey Sport-specialisten. De naam zegt het al “specialisten", dus voor een goed advies en service ga je naar het officieel Bremshey Sport-verkooppunt Homefitness 4 you.

Bremshey voor de gehele familie!

Of je als starter aan je gezondheid wilt gaan werken of als fanatieke fitness liefhebber, Bremshey Sport apparatuur is dé partner voor de gehele familie. Afhankelijk van de wensen en eisen kun je starten met de “opstap" modellen Scout (alleen looptrainer) en Ambition. Ligt de lat hoger dan zijn de modellen Control & Explorer de juiste keuze. Heb je twijfels welke trainer het beste voor je is, laat je dan uitgebreid adviseren bij de Bremshey Sport-specialist Homefitness 4 you. Wat je ook kiest, een Bremshey Sport apparaat maakt fitness comfortabel en vooral leuk! Gewoon starten en beginnen met de training. Ons motto: Fit for Life!

Ga direct naar onze webshop: