Bedrijfsfitness | Fysiopraktijken | Fitnessstudio's

Een gezond leven wordt erg belangrijk. Iedereen weet dat genoeg beweging een positief effect heeft op de gezondheid van het lichaam. Vetten worden omgezet in bruikbare energie, de conditie wordt verhoogd en de stress wordt verminderd. Niet alleen de werknemers zelf maar ook de werkgever heeft er baat bij. Een actief werknemer leid tot een betere werknemer. Het ziekteverzuim dringt terug en dat leid uiteindelijk tot kosten besparing voor de werkgever.

Zieke werknemers kosten geldBedrijfsfitness, bedrijven, fitness

Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen voor een sportruimte op het bedrijf. Dat is niet verwonderlijk, zieke werknemers kosten werkgevers en de overheid immers miljarden euro’s. U als werkgever weet hoe duur het is als een werknemer tijdelijk of voor langere duur uitvalt. Investeren in een sportruimte dat ertoe leidt dat werknemers fitter worden loont. Dat blijkt uit onderzoek die recentelijk is uitgevoerd. Fitte werknemers geven een beter resultaat, zijn minder vaak afwezig en zitten beter in hun vel. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Wat kan Homefitness 4 you voor u betekenen?

Homefitness 4 you heeft ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfsfitness en fysiopraktijken. Wij kunnen een kleine tot middelgrote fitness zaal voorzien van de nodige fitnessapparatuur. De vraag naar fitness ruimtes in bedrijven en studio's wordt steeds groter. Steeds meer bedrijven gaan inzien wat het belang is van fitte werknemers. Naast het leveren van professionele fitness apparatuur kunnen we ook een training verzorgen. De toestellen wordt door een monteur op locatie geleverd voor een optimale afstelling en werking. Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Homefitness 4 you